Tilbakemeldinger

Nb: Alle tilbakemeldinger er anonyme men godtatt at kan brukes til info for andre som lurer på om hypnose hos meg kan være til hjelpt for deg som leser dette. 

 

“Jeg anbefaler Paula på det varmeste. Hun har endret hele min verden på så mange måter. Jeg skulle ønske at alle som sliter med noe kunne prøve hypnoterapi for å få et mer positivt syn på sitt liv og bli mer bevisst på hva underbevisstheten gjør med både kropp og sinn. Det er faktisk bare å lære seg å bryte ut av gamle og negative mønster, så er du fri! “


“Etter andre time følte jeg meg veldig lettet og var nesten et nytt menneske. Folk rundt meg har kommentert at de merker stor forandring. Jeg er ikke like stresset som tidligere i sosiale sammenhenger og prater mye lettere med folk. Paula hjalp meg med å rydde opp i tidligere traumer i livet mitt som påvirket meg negativt.”


“Jeg har i løpet av siste 15 åra prøvd det meste, så jeg tenkte hvorfor ikke? Spesielt når hun som anbefalte meg hypnoterapi var så fornøyd. Hovedresultatet for meg er at jeg endelig føler meg levende og har mer energi. Det beste med terapien var å få gå gjennom flere traumatiske opplevelser fra tidlig barndom til voksen, få forståelse for episodene, og fjerne redselen så jeg kan gå videre i livet. Jeg har allerede anbefalt behandlingen til flere, og vil fortsette med det der jeg ser det kan hjelpe.”

 
“Jeg kom til Paula med ønske om å bli kvitt min sosialangst. I timene med henne og under hypnose opplevede jeg å se meg selv som liten, og kjenne på følelser jeg aldri har visst at jeg satt inne med. Jeg forstod at jeg måtte jobbe med min dårlige selvfølelse for å bli kvitt angsten. Samtidig fikk jeg en unik mulighet til å velge å tilgi de som har gjort meg vondt i livet og som har skapt min dårlige selvfølelse. Jeg gikk ut fra Paula sitt kontor å følte at jeg svevde. Jeg følte at jeg hadde opplevd noe utrolig unikt og fantastisk inni meg selv som vil være med meg resten av livet. “

 
“Hindringen som kunne gjort at jeg ikke brukte det, er jo usikkerhet! Mange tror kanskje ikke det vil fungere, men det er viktig å ha troen på at det kan fungere- vær åpen! Det er ganske utrolig hva sinnet vårt kan få til! Hovedresultatet jeg fikk var at jeg ikke er redd for edderkopper lengre! Jeg kunne bli hysterisk om jeg møtte på en liten edderkopp i stuen min, og klarte ikke å gjøre noe før noen tok den. Paula har endret tankegangen min, og nå kan jeg stolt si at jeg enkelt tar edderkoppen i et glass og hjelper den ut! Det jeg likte best var alt jeg fikk lære nye måter å tenke på og bruke sinnet mitt på - det var virkelig en reise! Jeg vil absolutt anbefale alle som har noe de sliter med, er redd for eller som de tenker på, å prøve hypnoterapi! Det skader i hvert fall ikke å prøve, og jeg tror mange kan bli veldig positivt overrasket!”


Det menneskelige sinnet har evnen til å finne en umiddelbar og effektiv løsning på problemer, som gjør at folk slipper å gå gjennom endeløse behandlinger.

Hypnoterapi kan hjelpe deg.

Jeg er klar får å hjelpe deg. Men du må ta kontakt for å få hjelp.

 
mvh
Paula D Rocha
Ålesund Hypnoterapi